• Slide
    10 KASIM
  • Slide
    CHP Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan'dan 10 Kasım Mesajı
  • Slide
    GENÇLERİN BAŞKANI YALÇIN ERTAŞ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
  • Slide
    CUMA NACAR MILLET PARTİSİ GENEL BAŞKANI
  • Slide
    BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
  • Slide
    BİZİM HİKAYEMİZ
    HALİL İBRAHİM ORAL refah belediye başkan adayı
  • Slide
    ILGIN’IMIZDA YAPILACAK PROJELER VE YENİLİKLER
  • Slide
    3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Ilgın da gerçekleştirildi
  • Slide
    konya
  • Slide
    CUMHURİYET 100 YAŞINDA
  • Slide
    Ilgın'da Gönüllülere Arama Kurtarma Eğitimi Veriliyor

Gerekli Linkler


Takvim


Hava Durumu


Saat


Namaz Vakitleri


Ilgın Belediyesi ve Ilgın Halk Eğitim Merkezinin iş birliği ile İŞKUR bünyesinde düzenlenecek olan Toplum Yararına Eğitim Programı (TYP) kurslarının kayıtları yapıldı. 
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Karahan Sayın Cumhurbaşkanımızın İstihdam da Milli Seferberlik Çağrısına katılmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstihdam da Milli Seferberlik” çağrısına vurgu yapan Belediye Başkanımız Mehmet Karahan sözlerine şöyle devam etti: “Arkadaşlar bu program dahilinde Hasta ve Yaşlı Refakatçisi, Kat Hizmetleri Elemanı, Elektrik Tesisat Proje Çizeri ve Dekoratif Tablo Yapımı olmak üzere 4 kursumuz bulunmaktadır. Her Kurs için 25 kişilik kontenjan açarak toplamda 100 kursiyerimizi istihdam ederek hem evine ekmek götürmesine vesile oluyoruz hem de meslek sahibi olmasına vesile oluyoruz. Katılacağınız bu kurslar tamamlandığında sertifika almaya hak kazanmış olacaksınız. Şuan çalışmanızın karşılığı olarak alacağınız ücret her ne kadar cüzi bir bir miktar olsa da ilerde herhangi bir istihdam durumunda hak etmiş olacağınız bu sertifikaların çok faydasını göreceğinize inanıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.

Yorum Yaz


En fazla 500 karakter. 500 karakter kaldı.

HABERLER